Onderhoud

Het adres voor auto onderhoud en meer!

Auto onderhoud voor elk merk in Emmen

Elk type of merk auto kan bij Horstmann Autoservice uit Emmen te Drenthe onderhouden worden. Hybride, elektrisch, benzine of diesel, het kan allemaal! Kwaliteit en veiligheid zijn bij ons de hoogste prioriteit. Reparaties worden vooraf overlegd met de klant hierdoor komt men niet voor grote verrassingen te staan. Service vinden we erg belangrijk, we streven naar kwaliteit tegen lage onderhoudskosten.

Kleine onderhoudsbeurt

Goed en regelmatig onderhoud is erg belangrijk voor uw auto. Hiermee kunt u dure reparaties aan uw auto en vervelende verrassingen voorkomen. Bij een kleine beurt aan uw auto wordt door Horstmann Autoservice de meest essentiële onderdelen van de auto gecontroleerd en worden de vloeistoffen bijgevuld en de olie ververst.

Grote onderhoudsbeurt

Hierbij worden een groot aantal onderdelen in, onder en om de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. Hierbij wordt niet alleen gelet op de veiligheid van de auto, maar worden ook zaken gecontroleerd die een defect of schade aan de auto of motor kunnen veroorzaken.

Storingsanalyse

Horstmann Autoservice is in bezit van moderne Bosch diagnoseapparatuur. Hiermee kunnen storingen van alle auto’s worden uitgelezen. Deze universele diagnoseapparatuur is geschikt voor alle merken. Door onze ervaring en kennis zijn we in staat de meest complexe storingen op te lossen bij oude en nieuwe modellen auto’s.

Airco service bij Horstmann

Airco service

Airco service bij Horstmann

Bandenservice

Airco service bij Horstmann

Campers & bedrijfswagens

Uw auto ook aan een onderhoudsbeurt toe?

Bel 0591 – 612 442 of mail ons dan direct voor een afspraak!

× Whatsapp? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday