Openingstijden

Ma. t/m Vrij. 08.00 - 17:00 uur
Zaterdag gesloten


Contactgegevens

Nijverheidsstraat 10
7815 HV Emmen
T 0591 - 612 442

Volg ons ook op

Onderhoud

Elk type of merk auto kan bij Autoservice Horstmann onderhouden worden. Kwaliteit en veiligheid zijn bij ons de hoogste prioriteit. Reparaties worden vooraf overlegd met de klant hierdoor komt men niet voor grote verrassingen te staan. Service vinden we erg belangrijk, we streven naar kwaliteit tegen lage onderhoudskosten.

Kleine onderhoudsbeurt

Kleine onderhoudsbeurt autoGoed en regelmatig onderhoud is erg belangrijk voor uw auto. Hiermee kunt u dure en vervelende verrassingen voorkomen. Bij een kleine beurt worden de meest essentiële onderdelen van de auto gecontroleerd en worden de vloeistoffen bijgevuld en de olie ververst.

Grote onderhoudsbeurt

Grote onderhoudsbeurt autoHierbij worden een groot aantal onderdelen in, onder en om de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. Hierbij wordt niet alleen gelet op de veiligheid van de auto, maar worden ook zaken gecontroleerd die een defect of schade aan de auto of motor kunnen veroorzaken.

Storingsanalyse

StoringsanalyseAutoservice Horstmann is in bezit van moderne Bosch diagnoseapparatuur. Hiermee kunnen storingen van alle auto's worden uitgelezen. Deze universele diagnoseapparatuur is geschikt voor alle merken. Door onze ervaring en kennis zijn we in staat de meest complexe storingen op te lossen bij oude en nieuwe modellen auto's.