Selecteer een pagina

Onderhoud

Het adres voor auto onderhoud en meer!

Auto onderhoud voor elk merk in Emmen

Elk type of merk auto kan bij Horstmann Autoservice uit Emmen te Drenthe onderhouden worden. Hybride, elektrisch, benzine of diesel, het kan allemaal! Kwaliteit en veiligheid zijn bij ons de hoogste prioriteit. Reparaties worden vooraf overlegd met de klant hierdoor komt men niet voor grote verrassingen te staan. Service vinden we erg belangrijk, we streven naar kwaliteit tegen lage onderhoudskosten.

Kleine onderhoudsbeurt

Goed en regelmatig onderhoud is erg belangrijk voor uw auto. Hiermee kunt u dure reparaties aan uw auto en vervelende verrassingen voorkomen. Bij een kleine beurt aan uw auto wordt door Horstmann Autoservice de meest essentiële onderdelen van de auto gecontroleerd en worden de vloeistoffen bijgevuld en de olie ververst.

Grote onderhoudsbeurt

Hierbij worden een groot aantal onderdelen in, onder en om de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. Hierbij wordt niet alleen gelet op de veiligheid van de auto, maar worden ook zaken gecontroleerd die een defect of schade aan de auto of motor kunnen veroorzaken.

Storingsanalyse

Horstmann Autoservice is in bezit van moderne Bosch diagnoseapparatuur. Hiermee kunnen storingen van alle auto’s worden uitgelezen. Deze universele diagnoseapparatuur is geschikt voor alle merken. Door onze ervaring en kennis zijn we in staat de meest complexe storingen op te lossen bij oude en nieuwe modellen auto’s.

Airco service bij Horstmann

Airco service

Een aircoservice voor de auto is een onderhoudsbeurt van het airconditioningsysteem. Tijdens de service worden alle componenten van het systeem gecontroleerd, waaronder de compressor, condensor, verdamper en koelvloeistofniveaus. De monteur zal ook naar eventuele lekken of beschadigingen zoeken en de nodige reparaties uitvoeren. Bovendien kan het systeem gereinigd worden om stof, vuil en ander vuil te verwijderen dat zich misschien in de loop van de tijd heeft opgehoopt. Een aircoservice is belangrijk om ervoor te zorgen dat het systeem efficiënt en effectief blijft werken.

Airco service bij Horstmann

Bandenservice

Bandenservice voor de auto is het onderhoud en de vervanging van de banden van een auto. Dit omvat het controleren van de banden op slijtage en beschadigingen, het balanceren van de banden, het wisselen van de banden en het op spanning brengen van de banden tot de juiste luchtdruk. Het is belangrijk om regelmatig de banden van een auto te laten controleren en onderhouden, omdat dit kan helpen om de levensduur van de banden te verlengen en de veiligheid op de weg te verbeteren. Bovendien kan het rijcomfort en de brandstofefficiëntie van de auto verbeteren door de juiste luchtdruk in de banden te hebben.

Airco service bij Horstmann

Campers & bedrijfswagens

Voor goed onderhoud van campers en bedrijfswagens is het belangrijk om regelmatig te inspecteren, controleren en te onderhouden om ervoor te zorgen dat ze in goede staat blijven en veilig en betrouwbaar kunnen worden gebruikt. Dit omvat het controleren van onderdelen zoals de motor, ophanging, remmen, verlichting en koeling, evenals het vervangen van olie en andere vloeistoffen. Het onderhoud van campers en bedrijfswagens is belangrijk om de levensduur van het voertuig te verlengen, de veiligheid op de weg te verbeteren en eventuele problemen op te sporen voordat ze tot grotere problemen leiden. Het is aanbevolen om het onderhoud van uw camper of bedrijfswagen op tijd te laten uitvoeren, om eventuele problemen die tijdens het rijden worden opgemerkt, zo snel mogelijk te laten oplossen.

Uw auto ook aan een onderhoudsbeurt toe?

Bel 0591 – 612 442 of mail ons dan direct voor een afspraak!

× Whatsapp? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday